portfolio

Straatjournaal is een maandkrant die wordt verkocht door dak- en thuislozen in grote delen van Noord-Holland (de Bollenstreek, Haarlemmermeer, Kennemerland, West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en Texel).

Toko Domis bouwde samen met de art director van de krant de website en zorgde voor een goede vindbaarheid, social media koppelingen en toegankelijkheid.

straatjournaal.com

Pisang Susu is een Indisch kookblog. Op dit blog worden alle 578 recepten van het Groot Indonesisch kookboek van Beb Vuyk gemaakt.

Het receptenblog is geschreven in twee talen met uitgebreide fotoverslagen en video-overzichten. De site bevat Adsense en maakt dagelijks gebruik van de gekoppelde Social Media.

Voor de redactie is de site zo efficiënt mogelijk ingericht, waardoor het updaten snel en effectief is. Pisang Susu bereikt maandelijks zo een 70.000 personen.

pisangsusu.com

Wayang Puki - kunstplatform

‘In support of the freedom of art in Indonesia’. Dat is wat de opdrachtgever (kunstenaar) erover kwijt wilde. 😉

Deze site was puur een video-omgeving die een Youtube kanaal had ingesloten (embed Youtube playlist). Het effect is precies wat de maker beoogde: een schimmentheater.

TopDogs Unlimited - Hondenuitlaatservice Utrecht

Topdogs Unlimited is dé hondenuitlaatservice van Utrecht, de Bilt, Bilthoven en Bosch en Duin.

Deze site voor een kleine zelfstandige geeft algemene informatie, prijsopgaven, video’s, foto’s en een Twitterfeed.

topdogs.nl

'Splash-pagina' ter promotie van Wouter Hamel's EP: Girls in the City

Voor de Nederlandse singer-songwriter Wouter Hamel bouwde Toko Domis een ‘splash-pagina’ ter promotie van Hamel’s EP: Girls in the City.

Deze interactieve pagina, waar per foto een deel van de songtekst werd onthuld, stond voor de Wouter Hamel website tijdens de lancering van de EP.

wouterhamel.nl

E2M Technologies BV

E2M Technologies levert robots voor trainingssimulaties. Toko Domis hielp met de opzet van de site en de fotobewerking.

e2mtechnologies.eu

DVB debate : first debating TV show in Burma - Myanmar

DVB Debate is het eerste televisieprogramma in Birma dat live televisiedebatten organiseert. DVB nodigt regerings- en parlementsleden, bedrijven, lokale overheden uit om in debat te gaan over uiteenlopende onderwerpen zoals politiek, gezondheidszorg, veiligheid, vrijheid, emancipatie, economie en werkgelegenheid.

Toko Domis bouwde een videogerichte site, waar kijkers kunnen reageren op de debatonderwerpen.

dvbdebate.net

Topdogs Unlimited

Eerder maakte Toko Domis voor Topdogs Unlimited de website. Het internet blijft veranderen en Topdogs had een responsive site nodig die nog beter van SEO kon worden voorzien.

De site van nu is flexibel, makkelijk en super licht. De redactie kan makkelijk op de site melden of er nog plekken vrij zijn voor de wandeling van de dag of de komende week.

www.topdogs.nl

Doh Pyay Doh Myay - Our land our Region

Voor het Birmese televisieprogramma Doh Pyay Doh Myay – Our Land our Region– maakte Toko Domis de nieuwswebsite.

Dit wekelijkse TV programma van DVB (Democratic Voice of Burma) vertelt de verhalen van Birmezen door het hele land. De schoonheid van Birma, maar ook de problemen worden getoond.

www.dvbdpdm.com

DE WIT ventilatoren Amersfoort

De Wit Ventilatoren uit Amersfoort levert ventilatoren op maat. De site is voor professionele installateurs in de industrie-, utiliteits- en OEM- markt.  De site bevat een zeer uitgebreid productoverzicht.

Toko Domis bouwde het logo en de huisstijl voor De Wit. Ook adviseert Toko Domis over Social Media gebruik, foto- en video online, SEO en een efficiënte workflow voor de redactie.

Voor De Wit schrijft Toko Domis teksten voor de site en verzorgt de persberichten.

www.dewitventilatoren.nl

New Dutch Connections - vrijwilligers organisatie voor vluchtelingen

NDC inspireert en motiveert jonge asielzoekers om opnieuw in zichzelf te geloven en anderen te betrekken bij het realiseren van hun toekomstdromen.

Toko Domis voegde drie bestaande sites samen tot een responsive nieuwe ontwerp waarbij alle mogelijkheden bewaard bleven, zoals: voorstellingen boeken die NDC verzorgt, evenementen, cursussen en workshops inplannen en donatiemogelijkheden.

Daarnaast is als nieuwe onderdeel De ToekomstAcademie toegevoegd: een opleidingsinstittuut voor jonge asielzoekers en vluchtelingen.

www.newdutchconnections.nl

De Wit Datacenterkoeling Amersfoort

DE WIT Datacenterkoeling levert precisie airconditioning, koelmachines en warmtepompen voor uw high-tech omgeving. Toko Domis verzorgt de huistijl en adviseert over Social Media en SEO.

dewitdatacenterkoeling.nl

Bloei en Groei is in Amsterdam de plek waar vrouwen samen kunnen tuinieren.

Bloei en Groei is de plek waar vrouwen samen kunnen tuinieren. Het is een plek om tot rust te komen.

Toko Domis bouwde een interactieve (parallax) website met extra’s als inschrijven voor Workshops en agenda mogelijkheden.

bloeiengroei.org

DE WIT ventilatoren is dé leverancier in Nederland van Vilpe kunststof pijpdakventilatoren. Daarom roepen ze voor deze specifieke productgroep een nieuwe site in het leven met specifieke informatie voor de professionele installateur in de industrie-, utiliteits- en OEM- markt.

pijpdakventilator.nl