over Toko Domis

Pauline Chavannes de Senerpont Domis

Toko Domis is mijn website ‘winkel’ in Haarlem. Ik maak graag betaalbare websites die interessant, helder en makkelijk te gebruiken zijn; voor zowel de bezoeker als redacteur.

Websites zijn net grote puzzels, daar hou ik van. Ik zorg ervoor dat mijn klanten geen last hebben van al het technische gedoe rondom een site.

Het administratieve gedeelte, zoals aanvragen van een uniek webadres (URL) of opzoek gaan naar een goede provider is mijn pakkie an ;-).

Content

Klanten kunnen zich concentreren op de content die ze online willen. Ik giet ruwe website-ideeën in een duidelijke structuur. Ik let dan vooral op het doel en de doelgroep van de website.

Een site bouwen, is voor mij net als koken. Ik ben dol op koken. De velen mogelijkheden, smaken en combinaties inspireren. Het is creatief werk en je moet van doorzetten houden. Voor elk probleem is een oplossing te vinden. Er zijn genoeg online bronnen ;-).

Websites bouwen is een precies werkje. Alles moet immers op tijd op tafel staan, er goed uitzien en nog heerlijk smaken bovendien. Dat is nou zou leuk.

Pauline werkte 10 jaar als eindredacteur voor Jeugdjournaal.nl en NOS.nl, is onderzoeker geweest naar kijk-luister- en surfgedrag bij de NOS en de Wereldomroep, woonde 3 jaar in Azië en is foodblogger op pisangsusu.com.

Bekijk uitgebreid CV Pauline Chavannes

Contact

PaulineChavannes@gmail.com
06 21359152
Linkedin

KvK: 61980765
(Bel of mail me niet als tussenpersoon om offertes aan me te verkopen of me te laten inschrijven voor veel geld in allerlei bedrijvengidsen – daar hebben ik of mijn klanten niets aan ;-).