social media

Als een site actief verbonden is met Social Media, zoals Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin dan is dat positief voor de ranking van de website.

Met ranking wordt de plek bedoeld waar een website in een zoekresultaat wordt getoond. Iedereen wilt op de eerste plek komen in Google. Daarvoor zijn links nodig die vanuit andere sites naar jouw site verwijzen.

Dit hoeft niet perse vanuit Social Media te zijn. Elke link vanuit een betrouwbare site, telt.

Update website

Toko Domis laat zien hoe met relatief weinig moeite een website toch voldoende links vanuit Social Media kan krijgen. Toko Domis is gespecialiseerd in het opbouwen van een redactie (van 1 of meerdere personen) achter een website.

Speciale aandacht gaat uit naar efficiëntie; hoe kan met zo min mogelijk inspanning toch zo een groot mogelijk effect bereikt worden. Lees meer over deze specialisatie bij Over Toko Domis.

Verkeer vanuit Social Media

Door regelmatig op Social Media een bericht vanaf je website te plaatsen, zal niet alleen je ranking verbeteren, ook genereert het direct verkeer naar je site. Door een bericht op Facebook bijvoorbeeld netjes te linken, surft men met 1 klik direct door naar de website.

Toko Domis helpt bij het opzetten en verfrissen van de Social Media en adviseert hoe je wervende teksten voor Social Media schrijft.